Duploterapiaa

Duploterapiaa

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Suuruudenhulluus


Aika nopeasti peruspyramidien jälkeen tuli vastaan että yksi alusta ei enää vain riitä. Kaikki palikat piti saada käytettyä. Yhden taaperon ja yhden vauvan läsnäollessa aloin rakentamaan MEGApyramidia leikkihuoneen takanurkassa. Sijainti oli tarkkaan ja strategisesti harkittu; pystyin helposti blokkaamaan innokkaat auttajat selkäni taakse ja samalla sohimaan jotain muuta leikkikalua heidän ulottuvilleen keskemmälle huonetta.
Tähän meni tosissaan KAIKKI (silloiset) peruspalikat, erikoispalikat ja levyt. Eikä tullut valmiiksi. Esikoinen oli silti heti valmis testaamaan pyramidin leikittävyyttä ja hienosti rakennelma luhistuikin ilman kärkipalikoiden jäykistävää vaikutusta.

Kuvat on otettu syyskuussa 2014 ja siitä asti tämä keskenjäänyt projekti on kalvanut takaraivossa. Ehkä jo piakkoin on revanssin aika ja tällä kertaa rakennustyömaa täytyy aloittaa valmiiksi lopullisessa kuvauspaikassa. Ja värilajitelluilla palikoilla! Ja niin että mies on lasten kanssa, mielellään kokonaan talosta ulkona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti